A fost operat primul zbor direct de la Sibiu spre Bruxelles – Charleroi şi retur

Marti, 24.04.2018, de pe aeroportul sibian a fost operat primul zbor direct de la Sibiu spre Bruxelles – Charleroi şi retur, operat de partenerul nostru, compania aeriană Wizz Air.
Astfel, la ora 16:43, cu câteva minute înainte de ora programată, echipajul şi pasagerii zborului W6 3804 au fost întâmpinaţi cu tradiţionalul „botez” al aeronavei, marcând astfel lansarea rutei Sibiu – Bruxelles Charleroi.
În mod oficial, pasagerii care aleg aeroportul din Sibiu pot călători începând de astăzi spre unul dintre cele mai importante oraşe europene, având la dispoziţie două zboruri săptămânale, în zilele de marţi şi sâmbătă. Mai mult decât atât, începând cu data de 19 iunie 2018, zborului direct Sibiu – Bruxelles-Charleroi i se va adăuga încă o frecvenţă pe săptămână, în ziua de joi.
Preţurile biletelor pentru acest zbor încep de la 69 de lei, pentru un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse şi bagaj de mână.
Sibiu-Bruxelles-Charleroi reprezintă prima destinaţie inaugurată în anul 2018 pe Aeroportul Internaţional Sibiu, urmând ca din luna iunie a acestui an să fie lansate şi celelalte patru noi rute spre Basel, Copenhaga, Frankfurt Hahn şi Paris Beauvais, anunţate încă de la sfârşitul lunii noiembrie a anului 2017.
Cu această ocazie, vă reamintim data lansării şi zilele de operare ale rutelor ce vor fi lansate în luna iunie 2018:
Destinaţie – Data lansării – Zile de operare
Basel, Elveţia – 21 iunie 2018 – joi, duminică
Copenhaga, Danemarca – 22 iunie 2018 – luni, miercuri, vineri
Frankfurt Hahn, Germania – 22 iunie 2018 – luni, vineri
Paris Beauvais, Franţa – 22 iunie 2018 – luni, miercuri, vineri
R.A. AEROPORTUL INTERNAŢIONAL SIBIU

Lasă un răspuns