ACCIDENT GRAV ÎN BELGIA. Trei români au murit şi trei sunt răniţi după ce microbuzul lor a luat foc


Trei
cetățeni români şi-au pierdut viaţa luni dimineață în Belgia într-un accident produs pe autostrada E40, spre Loppem, informează lesoir.be. Alte trei persoane au fost rănite, potrivit Centrului flamand de trafic. 

Cei trei bărbaţi nu au avut nicio șansă după ce microbuzul lor a luat foc. O altă victimă se află în spital cu arsuri grave, iar alți doi pasageri au fost răniți ușor, informează LeSoir.

Cei trei români care au decedat călătoreau în spaţiul destinat încărcăturii, iar alţi trei se aflau pe bancheta din faţă.

Chiar la ieşirea de pe E40 spre Loppem, microbuzul în care se aflau cei şase români a derapat şi a căzut de pe pod, iar apoi a luat imediat foc. Anchetatorii nu au exclus posibilitatea să fi avut loc o tamponare între microbuz şi o altă maşină.

În spaţiul destinat mărfurilor în microbuz a fost găsită o mare cantitate de cupru topit, iar anchetatorii vor stabili dacă acesta era furat, scrie De Standaard.

Cele două persoane care au suferit răni mai uşoare vor fi audiate pentru a se stabili circumstanţele exacte ale producerii accidentului.

http://m.rtv.net/article/62882

Lasă un răspuns