Ambasadorul Belgiei, in vizita la Primaria Cluj-Napoca


Primarul Radu Moisin şi prefectul Florin Stamatian s-au întâlnit astăzi cu Excelenţa Sa Philippe Beke, Ambasadorul Belgiei în ţara noastră. Excelenţa Sa se află la Cluj-Napoca cu prilejul aniversării a 10 ani de existenţă a Asociaţiei de Ajutor Mutual Cluj. Asociaţia de Ajutor Mutual Cluj este o organizaţie non-guvernamentalǎ şi non-profit, având ca scop introducerea unui sistem complementar pentru serviciile socio-medicale existente pe plan local, în vederea îmbunǎtǎţirii calitǎţii vieţii cetǎţenilor din comunitate. Pe lângă Ambasadorul Belgiei la eveniment au participat fondatorii asociaţiei, voluntari şi membri, alături de delegaţi ai unor organizaţii partenere ai acesteia din Belgia.

 Cu ocazia întrevederii cu oficialităţile locale, Excelenţa Sa Philippe Beke a transmis mesajul primarului oraşului Bruges de colaborare cu municipiul Cluj-Napoca.

 „Este o onoare pentru mine să particip la această aniversare care arată adevărata forţă a muncii depuse împreună de Cluj şi Bruges în domeniul social. Pe această cale lansez o invitaţie pentru realizarea unor noi proiecte de colaborare între Cluj-Napoca şi oraşul Bruges. Vă promit că mă voi reîntoarce la Cluj-Napoca la sfârşitul lunii mai pentru a participa la zilele oraşului dumneavoastră” a afirmat Ambasadorul Phiplippe Beke.

 La rândul său, primarul Radu Moisin a salutat invitaţia lansată.

…   Ambasadorul Belgiei, in vizita la Primaria Cluj-Napoca

Lasă un răspuns