Belgia caută bobinatori şi mecanici auto ‎


Belgia caută electricieni şi mecanici, pentru posturile de bobinator şi mecanic auto, iar salariile oferite încep de la 1.900 de euro lunar, potrivit portalului de recrutare în străinătate Tjobs.ro.
Cei care sunt interesaţi de oferta adresată mecanicilor auto trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să fie absolvenţi de studii profesionale (şcoala de mecanici), să vorbească, la nivel conversaţional/mediu, cel puţin una dintre următoarele limbi străine: franceza, engleza sau germana, experienţa de minimum cinci ani în reparaţii de camioane de aceeaşi marcă, experienţa pe următoarele mărci: Renault, Volvo sau Fiat Professional, maşini EURO 5 standard, să aibă experienţă în reparaţii de cutii de viteză şi reperaţii motoare, să cunoască programele de diagnoză pentru camioane Renault şi să poată interpreta desenul tehnic.
Munca presupune efectuarea lucrărilor de întreţinere şi de reparaţii pe camioane Renault, în special: întreţinerea şi reparaţia părţilor mecanice, hidraulice, pneumatice şi electrice, reparaţia cutiilor de viteze, a compresoarelor şi a motoarelor, reparaţie şi controlul circuitelor de frânare, efectuarea schimburilor de ulei, verificarea consumului bateriilor şi schimbarea ambreiajelor. Salariul oferit este cuprins între 2.000 şi 2.200 de euro lunar, transportul fiind asigurat de angajator.
Cei interesaţi de oferta adresată bobinatorilor pot aplica dacă îndeplinesc următoarele condiţii: să deţină diplomă sau calificare în domeniu (electrician sau electromecanic), să aibă cinci ani experienţă pe un post similar, să aibă cunoştinţe bune de utilizare a calculatorului, să poată lucra independent şi să aibă cunoştinţe de limba engleză sau germană la nivel conversaţional.
Munca presupune placarea firelor din interiorul motorului, crearea unui calendar sau a unei diagrame tip instrucţiune de punere a firelor în motoarele electrice, introducerea manuală a sârmei de cupru într-o bobină, introducerea datelor în sistem, testarea părţilor şi întocmirea ulterioară de rapoarte. Salariul oferit este cuprins între 1.900 şi 2.000 de euro lunar, transportul fiind asigurat de angajator.

Belgia caută bobinatori şi mecanici auto

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns