Belgia: Cinci români aduşi în CUŞTI la judecată. De ce se fac vinovaţi acuzaţii

Toată Belgia este cu ochii pe cinci criminali români, a căror proces a început acum. Bărbaţii sunt atât de periculoşi, încât sunt ţinuţi în cuşcă în sala de judecată. Românii l-au ucis patronul unui magazin de bijuterii din Bruxelles, acum 5 ani.

criminal_65227500

Gheorghiţă Lipovanu, Nicolae Samoilă, Florin Manolache, Gheorghe Rezmeriţă şi Dan Dragoş, cu vârste între 30 şi 44 de ani, sunt acuzaţi de jaf şi crimă, comise în vara anului 2010, potrivit România TV.

Cei cinci tâlhari au intrat într-un magazin de bijuterii din Bruxelles, sub pretextul că vor să cumpere aur. Au închis uşa şi l-au snopit în bătaie pe bătrânul proprietar, Dominique Legros, de 60 de ani. Hoţii nu au reuşit să deschidă seiful, aşa că au furat ce au găsit, 3600 de euro din portofelul victimei, şi au fugit.

Citeşte şi Cinci români au jefuit un magazin, în Belgia, după ce l-au bătut pe vânzător cu o bâtă de baseball

Victima a decedat câteva ore mai târziu, din cauza rănilor suferite. Cel care l-a ucis în bătaie pe bătrân a fost şi primul capturat. Gheorghiţă Lipovanu, zis şi nebunul, avea un tatuaj pe gât, iar acest semn l-a dat de gol, fiind surprins de camerele de supraveghere. Dat în urmărire părin Interpol, suspectul, pasionat de karate, a fost arestat de poliţia română, în decembrie 2010.

 

Lasă un răspuns