Belgia prelungeşte restricţiile pe piaţa muncii pentru romani

Guvernul federal al Belgiei a anunţat vineri seara decizia de prelungire pană la finalul anului 2013 a măsurilor tranzitorii ce restricţionează accesul lucrătorilor romani şi bulgari pe piaţa forţei de muncă belgiene.

Anunţul a fost făcut, conform Agerpres, de ministrul belgian al ocupării forţei de muncă, Monica De Coninck. Lucrătorii romani şi bulgari pot obţine un permis de lucru pentru un sector recunoscut ca fiind ”în penurie”. Autorităţile belgiene au notificat Comisia Europeană despre această decizie. 

Belgia se alătură astfel Marii Britanii, Olandei şi Irlandei care au anunţat deja menţinerea restricţiilor respective pană la sfarşitul anului 2013, în timp ce Germania va proceda la o relaxare a condiţiilor de acces în anumite sectoare.

Belgia prelungeşte restricţiile pe piaţa muncii pentru romani

2 COMENTARII

  1. Firma profesionista de inchirieri auto (rent a car) din Bucuresti, va punem la dispozitie masini noi, incepand de la: 16 euro/zi pentru Dacia Logan, 18euro/zi pentru Renault Clio, 25euro/zi pentru VW Jetta, etc.

    Compania 123rent.ro va sta la dispozitie cu cele mai bune oferte de inchirieri auto, transfer aeroport
    si in tara, circuite turistice si multe altele.

    Va rugam consultati oferta noastra pe http://www.123rent.ro, sau contactati-ne la numerele de tel: 0040736.980.785 ; 0040769.737.950

Lasă un răspuns