Acasă Belgia Belgia: Regele a întâlnit-o pentru prima dată pe fiica naturală a tatălui...

Belgia: Regele a întâlnit-o pentru prima dată pe fiica naturală a tatălui său

Pe 9 octombrie, la castelul din Laeken, una dintre proprietățile familiei din Bruxelles, a avut loc prima întâlnire dintre Delphine și rege. A fost descrisă ca fiind „călduroasă” de Palatul Regal.

-

Regele Philippe al Belgiei și-a întâlnit „pentru prima dată” sora vitregă Delphine de Saxe-Cobourg, pe care justiția tocmai a recunoscut-o ca membră a familiei regale, iar el acum va „dezvolta această legătură fraternă”, a anunțat joi Palatul Regal, relatează AFP.
Delphine s-a născut în februarie 1968 din lunga aventură (1966-84) pe care mama ei, baroneasa Sibylle de Sélys Longchamps, a avut-o cu Albert. Acesta din urmă era atunci prinț moștenitor, căsătorit din 1959 cu viitoarea regină Paola.
„Am avut ocazia să ne cunoaștem în timpul unui schimb lung și bogat care ne-a permis să vorbim despre viețile noastre și despre zonele noastre comune de interes”, subliniază un comunicat de presă co-semnat „Philippe & Delphine” .
mai mult la  /www.hotnews.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

7,4 miliarde de euro promise în cadrul teledonului UE pentru finanţarea...

0
O conferinţă a donatorilor organizată online de Comisia Europeană a permis strângerea a 7,4 miliarde de euro pentru a finanţa dezvoltarea unui vaccin împotriva...