Belgia.ro

21 COMENTARII

 1. Dragi romani de pretutindeni,

  La Multi Ani pe 2009 si cele mai sincere urari de bine tuturor!

  V-ati dorit cu adevarat, in launtrul sufletului, sa FACETI CEVA pentru Romania? Nu stiati CE, doar simteati o dorinta arzatoare si dureroasa de a face CEVA, totodata simtindu-va NEPUTINCIOSI, FRUSTRATI, POATE CHIAR SI VINOVATI in urma acestei dorinte, gandindu-va ca ESTE ATAT DE MULT DE REPARAT MORAL, FIZIC, EMOTIONAL, POLITIC SI SPIRITUAL in tara, incat NOI, CA INDIVIZI am simtit mereu CA INDIFERENT CAT AM FACE NOI INSINE, NU VOM REUSI NICIODATA SA FACEM O DIFERENTA SEMNIFICATIVA SI CARE SA AIBE UN IMPACT IN MASA.

  Nu demult, am descoperit cu o IMENSA BUCURIE SI SURPRIZA ca EXISTA de fapt ceva de facut PENTRU ROMANIA, de catre FIECARE din noi, cei care NE-AM DORIT ca Romania sa devina din ce in ce mai bine.
  Ceea ce putem face este INCREDIBIL DE SIMPLU, NECOSTISITOR SI RAPID.

  Vedeti, traim intr-o lume in care schimbari globale, majore, pe toate planurile, au loc deja in fiecare zi. E din ce in ce mai cunoscut pe plan mondial ca noi, populatia planetei am fost si inca suntem folositi si controlati de guverne, prin mass media, in toate domeniile, de la sanatate, la educatie, cultura si ceea ce consumam, de la aer, la apa pana la mancare.

  O adevarata REVOLUTIE DE ADEVAR internationala a luat nastere numai din NEVOIA IMINENTA a ei. Aceasta REVOLUTIE A ADEVARULUI nu constituie altceva decat CHEIA ELIBERARII NOASTRE A TUTUROR, IESIREA DIN MATRIX-UL construit in jurul nostru de-a lungul multor ani daca vreti, de elita internationala formata din guverne corupte pana-n maduva oaselor, care ne-au controlat si inca ne manipuleaza mintile si chiar sufletele prin metode greu de descris si chiar conceput.

  Aceasta REVOLUTIE DE ADEVAR SI ELIBERARE de sub jugul guvernelor nu ar fi fost vreodata posibila fara ajutorul INTERNETULUI care a dat nastere la CEA MAI IMPORTANTA SURSA DE INFORMATII PE CARE SA NE PUTEM BAZA CU INCREDERE DEPLINA, FARA DE CARE AM FI TRAIT IN INTUNERIC ZECI DE MII DE ANI DE-ACUM INCOLO.
  Comunismul a fost o forma de control in masa diabolica dar si capitalismul sau asa numita „democratie” incepe sa-si arate coltii deja si martorii acestui fenomen suntem in prezent cu totii, indiferent pe ce continent ne aflam.

  Aceasta sursa salvatoare de vieti, nascuta cu ajutorul Internetului se numeste ALTER MEDIA, sau ALTERNATIVE MEDIA , sau MEDIA ALTERNATIVA.
  ALTER MEDIA este opusa MASS MEDIEI.
  MASS MEDIA A FOST CREATA, FINANTATA, SUSTINUTA SI CONTROLATA, PANA IN MOMENTUL DE FATA, DE ELITA DIN SPATELE GUVERNELOR CARE NE CONTROLEAZA APA, AERUL, MANCAREA, SANATATEA, EDUCATIA, samd.

  Bazat pe „noutatile” si „stirile” furnizate de MASS MEDIA, SUNTEM INTENTIONAT CONTROLATI IN CEEA CE GANDIM, FACEM, DEVENIM SI PERCEPEM.
  Rolul pe care sursele ALTER MEDIA internationale (valabile in MAJORITATE numai prin INTERNET) si l-au asumat este sa ne ofere CEALALTA JUMATATE, ADICA ADEVARUL.

  In NUMAI 2-3 ani, Internetul a explodat cu sute si mii de astfel de cai de MEDIA ALTERNATIVE (RADIO, TV SI TIPAR), in din ce in ce mai multe limbi straine.

  De cativa ani incoace, personal urmaresc INTENS cele mai vechi si de baza surse de ALTER MEDIA si fara lipsa de modestie, pot afirma sincer ca desi am in colectia personala, salvate si categorisite SUTE de astfel de cai de comunicatie, CEA MAI MARE SURPRIZA m-a intampinat DIN ROMANIA.

  NUMARUL in sine al cailor de MEDIA ALTERNATIVE DIN ROMANIA nu este mare DAR CELE CARE EXISTA, SUNT IMPECABILE, SOCANT DE BOGATE IN MATERIAL, CONCEPUTE BRILIANT, de mici echipe de oameni PASIONATI DE ADEVAR SI IN A AJUTA FARA NICI UN DRAM DE EGOISM, PE CAT MAI MULTI ROMANI DE PRETUTINDENI, IN A AFLA ACESTE ADEVARURI CARE NE-AU FOST MALEFIC SI INTENTIONAT ASCUNSE DE CATRE GUVERNE.

  Este vorba despte cateva maini de romani fenomenal de generosi, talentati, care prefera sa faca aceasta munca intr-un spirit de daruire personala totala, ca TIMP, EFORT, SI VOLUNTAR. Pentru mine personal, ei sant eroii contemporani ai Romaniei si prin munca lor caritabila creeaza o noua istorie, frumoasa si adevarata care modifica si va influenta pozitiv milioane de vieti.
  Cuvantul cheie este VOLUNTAR. Cati dintre noi ar reusi si chiar ar incerca sa-si rupa MULTE ORE saptamanal si chiar zilnic, in a voluntaria unor proiecte care sa traduca si adapteze INFORMATII/DOCUMENTARE care beneficiaza RESTUL POPULATIEI SI FARA SA O FACA PENTRU BANI?

  De aceea, cand am descoperit aceste cai ALTER MEDIA din Romania si am vazut CANTITATEA ENORMA DE MUNCA DEPUSA in spatele acestor proiecte VOLUNTARIAT facuta, totodata cunoscand situatia financiara grea din tara pentru multi, m-am gandit ca CINEVA CARE PETRECE ATATA TIMP IN TRADUCEREA A SUTE DE ARTICOLE, SUBTITRARE IN ROMANA DE SUTE DE DOCUMENTARE, ADAPTARE, INCARCARE PE NET, INTRETINEREA PAGINILOR DE WEB, ETC, NU MAI AU CAND SA SI MUNCEASCA INTR-UN SERVICI CARE SA LE ADUCA UN VENIT DIN CARE SA-SI ACOPERE MINIMELE NEVOI DE TRAI SI FASCINATA, M-AM INTREBAT DIN CE OARE TRAIESC ACESTI OAMENI CARE ISI DONEAZA/DEDICA O MARE PARTE DIN TIMPUL LOR, SA ELIBEREZE PRIN PUTEREA INFORMATIILOR ATATEA SUFLETE DE ROMANI.

  Numai dupa ce veti explora aceste site/blog veti realiza despre ce este vorba cu adevarat.

  INFORMATIA INSEAMNA PUTERE. Noi toti, ca indivizi, ne recapatam puterea din mainile guvernelor pentru ca AM AFLAT ADEVARUL, NU DIN MASSS MEDIA CI PRIN ALTER MEDIA.
  ADEVARUL DESPRE CAI DE VINDECARE A TUTUROR BOLILOR PE CAI ALTERNATIVE, DISPOZITIVE DE ENERGIE GRATUITA, DISPOZITIVE ORGONICE DATATOARE DE VIATA PLANTELOR, ANIMALELOR SI OMULUI, NOI STIINTE SI VECHI STIINTE CE NE-AU FOST ASCUNSE, ADEVARUL DESPRE RELIGII SI SPIRITUALITATE SI MULTE ALTELE.

  Afland ADEVARUL in toate domeniile, COPIII nostri vor mosteni o planeta MULT MAI BUNA, locuita de oameni INFORMATI, PUTERNICI SI STAPANI pe propriile destine.
  Prin ALTER MEDIA FIECARE VIATA este si va fi exponential schimbata IN BINE, DE ACEEA, ALTER MEDIA DIN ROMANIA TREBUIE SPRIJINITA SI SUSTINUTA DE TOTI ROMANII, DIN TARA SI DIN DIASPORA.

  Eu am sugerat la 2 din aceste SURSE de medie alternativa sa adauge un buton de donat, „DONATE” sau „DONATIE” astfel incat, noi fiecare din cei CARE NE-AM DORIT INTOTDEAUNA SA AJUTAM ROMANIA DAR FARA SA STIM EXACT CUM, SA PUTEM DONA MACAR CATE 5 EURO/LUNA SI SA TRIMITEM ACEASTA INVITATIE TUTUROR SI MAI DEPARTE. Asta pentru ca atunci cand am aflat de ele, ambele site/blog nu aveau butonul DONATE.

  Este extraordinar de necesar ca astfel de proiecte VOLUNTARE sa continue sa existe in aceasta lume INCA dominata de ganduri si atasamente si conditionari materiale DAR totodata, considerand CAT SI CUM majoritatea dintre noi cheltuim atatia bani, eu personal SIMT ca a dona cate 5 EURO PE LUNA fiecaruia din cele 2 site/blog, REALIZEZ CATEVA LUCRURI FOARTE BUNE:

  1) SUSTIN/SUPORT CAI DE MEDIA ALTERNATIVE DIN ROMANIA, PRIN MIJLOCUL CARORA MILIOANE DE ROMANI DE PRETUTINDENI AU ACCES LA SUTE DE ARTICOLE, FILME DOCUMENTARE DIN TOATE RAMURILE: SANATATE, STIINTA, POLITICA, EDUCATIE, TRADUSE SI SUBTITRATE IN ROMANA, CARE EXPUN SISTEMUL CORUPT SI OFERA SOLUTII LA PROBLEME, MAI ALES CA NU TOTI ROMANII DIN DIASPORA STAPANESC ENGLEZA INCAT SA INTELEAGA ASTFEL DE INFORMATII, MAJORITATEA VALABILE IN ENGLEZA

  2) ACESTE 2 SURSE (CELE MAI MARI) ALTER MEDIA DIN TARA (LINK-URILE DE JOS), PROPUN REALIZAREA SI IMPLEMENTAREA UNOR DISPOZITIVE DE ORGON (GENERATOARE DE ORGON) PRECUM SI CREAREA DE DISPOZITIVE DE ENERGIE GRATUITA (FREE ENERGY DEVICES) CARE AMBELE POT BENEFICIA ROMANIA ENORM (DETALII IN AMBELE SITE/BLOG)

  3) MA AJUT PE MINE INSAMI DEOARECE IN SFARSIT, RESPIR USURATA, SIMTIND CA DOAR CU FOARTE PUTIN EU POT FACE O MARE DIFERENTA, NU DE UNA SINGURA, CI IMPARTASIND ACEST MATERIAL CU VOI TOTI SI RUGANDU-VA CA SI VOI SA TRANSMITETI LA CAT MAI MULTI ROMANI ACEST MESAJ. UNDE-S DOI, PUTEREA CRESTE!

  Deci, cu numai 10 euro/luna TOTAL, fiecare din noi (5EU pentru fiecare din cele 2 site/blog), putem realiza enorm. Pentru cei care nu-si permit nici acesti 10EU lunar, si mai putin ar fi acceptabil, daca acest mesaj reuseste sa fie citit de cat mai multi romani, in special de peste hotare dar nu numai.
  IMPREUNA, PUNAND CATE PUTIN, MANA DE LA MANA, PUTEM DA AMPLOARE UNOR PROIECTE URIASE, RAPIDE SI CELE MAI EFICIENTE PENTRU TRANSFORMAREA ROMANIEI DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.

  Va invit cu MARE PLACERE SI ENTUZIASM pe toti sa petreceti ceva timp pe CELE MAI BOGATE SURSE DE ALTER MEDIA/MEDIA ALTERNATIVA DIN ROMANIA si sa descoperiti comorile oferite de ambele. Pentru cei care vor sa contribuie fie si cu putin, ca aceste proiecte sa existe mereu, DIN SUFLET si ca gest de multumire si recunostinta/apreciere a acestor suflete extraordinare si care m-au incurajat ENORM SA MA SIMT MANDRA DE NATIONALITATEA MEA DE ROMAN, butonul DONATE este usor de gasit pe paginile principale ale ambelor impreuna cu descrierea PROIECTELOR de ajutarea Romaniei, TOT PE PAGINILE PRINCIPALE ale site/blog-ului:
  http://www.roaim.com/ ACTIVE INFORMATION MEDIA SUNT PIONIERII DE MEDIA ALTERNATIVA DIN ROMANIA. Au ramas in continuare CEL MAI BOGAT IN ARTICOLE PE ASTFEL DE TEME.
  Proiectul propus pentru ajutarea Romaniei si inlesnit pentru mediatizare de AIM se afla sub ANUNT IMPORTANT pe site-ul lor

  http://fymaaa.blogspot.com/ cei de la FREE YOUR MIND (Iesirea din Matrix) fac o munca extraordinara traducand ZECI DE DOCUMENTARE pe cele mai folositoare si interesante teme. Este cel mai bogat blog/site din Romania care ofera documentare subtitrate in romana, pe care rar le puteti vedea in alte parti.
  Proiectul pentru ajutarea Romaniei de FREE YOUR MIND se afla sub PROIECTE pe blog-ul lor

  Desigur, exista si alte site-uri de ALTER MEDIA in Romania si ele se inmultesc dar daca ne concentram suportul catre 2 macar, care sunt specializate in 2 categorii distincte: ARTICOLE si DOCUMENTARE si care au propus/ inlesnit propunerea unor proiecte care sa beneficieze pe larg ROMANIA, atunci ele merita ajutate.

  Multumesc pentru timpul acordat si va rog trimiteti acest mesaj cat mai multor romani!

  Manuela
  Toronto, Canada
  plecata din Romania din 1988
  marhire@gmail.com

 2. buna ! sunt tanar, serios, 29 de ani, fara familie,cu frica de dumnezeu,caut de lucru in belgia!!! vb engleza si germana, daca ma ajuta cu ceva!as dorii sa lucrez inttr-un abator sau in industria carnii, asta am mai lucrat in germania,daca nu , as lucra in orice domeniu, nu imi este frica de munca, pot lucra chiar si pentru o firma de curatenie! caut oameni seriosi! cu stima! tel:0040720525836 sau mail florin_topala80@yahoo.com, pt contact!

 3. buna! ma numesc Jeni, am 39 de ani, desi am studii superioare, nu stiu sa vorbesc bine limba franceza, caut de lucru in Belgia, orasul Liege.daca poate cineva sa ma ajute as prefera la o firma de curatenie, la calcat sau orice altceva care nu necesita pentru inceput scris si citit limba franceza.am mari probleme:casa ipotecata si din cauza ca s-au restructurat posturile la serviciu, nu am cu ce sa platesc rata. cu stima si consideratie!
  tel:0040720466356 sau 040762122449 sau e-mail dragomir_jeni@yahoo.com

 4. buna.ma numesc cristina si va pot dezvaluii soarta voastra si a celor dragi fara secrete cu ajutorul cartilor de tarot.daca considerati ca necazurile va sunt trimise prin farmece contactati-ma ptr a verifica pe baza datei de nastere si a numelui de botez.informatii la tel 0040745533878 sau 0040727165108 confidentialitate si seriozitate

 5. Buna ma numesc George,am lucrat in Belgia pe vapor de familie,caut de munca tot in domeniu,daca poate cineva sa ma ajute,vorbesc franceza,va multumesc anticipat.tel.0040727488136

 6. Sunt un tanar serios, cinstit, fara alcool si tigari, as vrea ceva de lucru daca are nevoie cineva de un om de nadejde.Am lucrat in constructii si ma pricep la mai multe meserii dar orice pot sa fac si e de bun simt.Vorbesc maghiara si engleza.Ma puteti contacta oricand la : zugravesc@gmail.com

 7. Buna.Si-a gasit cineva de lucru prin intermediul acestor anunturi ? Imi caut si eu un loc de munca in Belgia in constructii,agricultura-horticultura sau ca sofer cat B.Vorbesc englza,cu franceza sunt incepator. Daca ma poate ajuta cineva ofer comision. Contact : zaporsergiu@yahoo.com O zi buna si succes tuturor !

 8. Buna tuturor,am citit postarile anterioare,ca fiecare cautam de lucru in lume ca Romania ne determina sa „evadam”,nu de placere,clar,insa vreau sa-mi dau cu parerea ,si eu,eu sunt in Belgia de opt luni,ca asistenta medicala,in partea flamanda si spun cu mana pe inima,ca belgienii sunt foarte rautaciosi,rasisti,kiar daca le vorbesti limba,sunt niste magari,TOTI SUNT CU DOUA FETE,nu-ti spun in fata ,niciodata,doar pe le spate,iar noi romanii suntem f rau vazuti,O AFIRM CU MANA PE INIMA!

 9. ma numesc duta george ,am lucrat 4 ani in belgia in costructi ,cunosc foarete bine mp 75 gresie faianta etc .cau loc de munca in belgia vb engleza .nr meu de tel este 0040754431287

 10. EXECUTAM FILMARI VIDEO PROFESIONALE .FILMAREA VIDEO MIXATA SI PERSONALIZATA ,FOTOGRAFII DE CEA MAI BUNA CALITATE .(Album digital ,Album clasic ,fotografii nelimitate.). ” INVITATII NUNTI SI BOTEZURI ” tel 0488057066./0040765265613.

 11. Familie serioasa.CU ACTE DE INDEPENDENT cautam de lucru in curatenie.Detinem masina proprie ,permis cat B,C E respectiv B .Suntem dispusi sa lucram si pe timp de noapte . TEL 0488057066

 12. Tanar,28 ani,posesor permis cat b+e,vorbitor de lb franceza+engleza,caut de munca in domeniul curieratului,sau ca sofer transportator in constructii..disponibilitate la efort fizic,stres,adaptabilitate rapida indiferent de situatie dobandite tot in domeniul muncii.Ofer si cer seriozitate! 0466324672

Lasă un răspuns