Birou de avocatura românesc în Belgia

Oferim consultanta juridica, asistenta in preschimbare acte in Romania si Belgia. Traduceri legalizate, mediere conflicte de munca etc. Oferim si servicii de transport colete din Belgia in Romania si invers. (puncte de colectare in Bruxelles si Antwerpen, iar in Romania livrare door -to -door).
De asemenea putem oferi la cerere servicii de achizitionare a anumitor produse din Romania si livrarea lor in Belgia.

Telefon: +32 (0)465 773 984 (Belgia) sau +407264297194 (Romania)
email: consultanta.bruxelles@gmail.com

2 COMENTARII

  1. Buna seara ași avea nevoie de un răspuns de la un avocat de la Bruxelles eu am avut probleme juridice pe teritoriu belgieni am fost arestat si eliberat dar mi-sa dat o hârtie in care scria achitare de teritoriu in 24h de la eliberarea mea ce semnifică achitarea de teritoriu este si interdicție pe teritoriu belgieni va rog frumos să-mi dați si mie un răspuns la acest mesaj va mulțumesc frumos?

    • Buna ziua ași avea nevoie de un răspuns de la dumneavoastră va rog să mă ajutați dacă puteți am fost arestat pe teritoriu belgiei și la eliberare meau dat o foaie si in ea scria achitare de teritoriu si nu știu daca in același moment am si interdicție va rog frumos să mă ajutați va mulțumesc frumos aștept răspunsul dumneavoastră o zi frumoasa va doresc!

Lasă un răspuns