Ladislau Boloni (66 de ani) a fost dorit de Anderlecht, înainte ca formaţia belgiană să-l numească pe Vincent Kompany (33 de ani) manager-jucător pe „Constant Vanden Stock”. Presa din Belgia a făcut anunţul. Marc Coucke, omul cu banii de la Anderlecht, a fost cel care l-a vrut pe Boloni pe banca tehnică, dar, în cele din urmă, mutarea nu s-a mai realizat şi a fost ales Kompany.

Potrivit celor de la Gazette van Antwerpen, proprietarul lui Anderlecht, Marc Coucke a fost impresionat de Ladislau Boloni şi de cele două sezoane de excepţie pe care le-a bifat pe banca tehnică a lui Antwerp. Acesta l-a dorit pe antrenorul român la echipă, însă doar dacă Vincent Kompany nu ar fi acceptat să vină manager-jucător la Anderlecht, club care la format.

Despre Boloni s-a scris în urmă cu câteva zile că are mai multe oferte, din Belgia şi zona Golfului, după ce a impresionat pe banca lui Antwerp. Gent, locul 6 în stagiunea trecută, este formaţia interesată de serviciile lui Boloni: ”KAA Gent a primit deja o veste bună. Boloni ar putea să nu mai continuie la Antwerp. El ar fi prima opţiune a clubului pentru înlocuirea lui Jess Thorup”, a scris Voetbal24.

mai mult la :  www.prosport.ro

Lasă un răspuns