BOMBA cu ceas. Zece TERORISTI puternic inarmati, dotati cu EXPLOXIBILI, se ascund in Belgia

Autoritatile belgiene cauta circa zece persoane despre care se crede ca sunt puternic inarmate, inclusiv cu explozibil, si ar putea comite atentate de genul celor de la Paris, a declarat ministrul belgian de externe, Didier Reynders, citat de agentia EFE.

Aceasta informatie a fost vehiculata zilele trecute de mass-media belgiana, dar este pentru prima data cand un oficial guvernamental o confirma.

Intr-un interviu acordat postului ABC News, Reynders a precizat ca respectivele persoane ar putea fi inarmate cu pistoale-mitraliera Kalasnikov si ‘poate chiar mai mult’, dar si cu dispozitive explozive pentru atacuri sinucigase, iar pericolele cele mai mari sunt in zonele aglomerate, cum ar fi centrele comerciale.

brux1-600x300

Intrebat despre teroristul belgian de origine marocana Salah Abdeslam, unul dintre participantii la atacurile de la Paris si despre care se crede ca se ascunde acum in Belgia, unde ar putea comite alte atentate, seful diplomatiei belgiene a raspuns ca autoritatile au primit ‘un numar imens de piste’ cu privire la posibila sa ascunzatoare si astfel spera ca el va fi capturat curand.

Alerta terorista la Bruxelles este mentinuta in continuare la nivelul maxim, dar scolile au fost redeschise si metroul si-a reluat partial activitatea.

http://www.aktual24.ro/bomba-cu-ceas-zece-teroristi-puternic-inarmati-dotati-cu-exploxibili-se-ascund-in-belgia/

Lasă un răspuns