Canarii au provocat accident de circulaţie: Două tramvaie s-au ciocnit la Bruxelles


Accidentul soldat luni cu 15 răniţi uşor în rândul pasagerilor s-a produs după ce vatmanul unuia dintre tramvaie a oprit într-un tunel pentru că a văzut canari pe şine, fiind lovit de celălalt tramvai, care se deplasa cu viteză normală. Canarii, la originea coliziunii dintre două tramvaie la Bruxelles. Accidentul soldat luni cu 15 răniţi uşor în rândul pasagerilor s-a produs după ce vatmanul unuia dintre tramvaie a oprit într-un tunel pentru că a văzut canari pe şine, fiind lovit de celălalt tramvai, care se deplasa cu viteză normală, relatează marţi presa belgiană.

Coliziunea s-a produs la intrarea în tunelul Leopold, într-un viraj, unde vatmanul tramvaiului care a fost tamponat a frânat pentru a evita … canari care se aflau pe şine. Informaţia a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al poliţiei din comuna Ixelles, Christian De Coninck.

"Cei doi vatmani au fost supuşi unor teste pentru stabilirea alcoolemiei, dar acestea s-au dovedit a fi negative", a adăugat el. Circulaţia tramvaielor a fost oprită în zona unde a avut loc coliziunea timp de circa oră.

Lasă un răspuns