„Cherchez la curva :) ” O prostituată româncă a lăsat un belgian fără 250.000 de euro

După ce s-a îndrăgostit de o “fată din vitrină” de 20 de ani, originară din România, un belgian şi-a vândut casa şi i-a trimis banii fetei. Bărbatului, de 51 de ani, a pierdut acum 250.000 de euro şi încearcă să îi recupereze cu ajutorul poliţiei.

red_light_districts_of_brussels_and_amsterdam_021
Cristina V. l-a cunoscut pe Marc Florent  B., în vârstă de 51 de ani, în  vreme ce practica prostituţia în Belgia. Bărbatul s-a îndrăgostit de gălăţeanca noastră, care, astfel, a reuşit să-l convingă să-i transfere câteva sute de mii de euro, cu promisiunea unei viitoare căsătorii. Când şi-a văzut sacii în car, tânăra şi-a adus aminte că are şi inimă şi i-a spus belgianului că nu-l iubeşte, că nu mai vrea să se mărite cu el şi i-a cerut s-o lase în pace.

De aici şi până la plângerea penală a mai fost doar un pas şi, imediat ce gălăţeanca a contestat măsurile impuse de procurori, povestea a ajuns în plan public, dosarele fiind înregistrate pe portalul instanţelor.

Înşelăciune în formă continuată şi spălare de bani

De altfel, procurorii au pus-o deja sub urmărire penală, acuzând-o de înşelăciune în formă continuată şi spălare de bani. Purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Galaţi, procurorul Liliana Istrate, ne-a confirmat acest lucru.

….O prostituată româncă a lăsat un belgian fără 250.000 de euro

Lasă un răspuns