EXCLUSIV Libertatea| O româncă şi fiica sa de doi ani, singurii supravieţuitori din vagonul de metrou explodat la Bruxelles

O botoşăneancă şi copilul ei de doi ani sunt singurii supravieţuitori din vagonul de metrou în care a explodat una din înărcăturile explozive în staţia Maelbeek, din Bruxelles.

Roxana Ştefănucă, de 23 de ani, este stabilită de mai bine de 5 ani în Bruxelles, unde soţul şi cu tatăl ei au o afacere în domeniul în construcţiilor. În ziua neagră pentru capitala Europei, tânăra originară din comuna Mileanca, judeţul Botoşani îşi ducea fata mai mare, în vârstă de 5 ani, la şcoală. Era un drum pe care îl parcurge zi de zi cu metroul. Pentru că fetiţa lor cea mică, de doar doi ani nu avea cu cine rămâne acasă, tânăra a luat-o cu ea pentru a-şi conduce surioara la şcoală.

poza2-1

„Ea şi copilul au fost singurii supravieţuitori din acel vagon. Îşi aminteşte o bubuitură puternică şi o femeie plină de sânge aruncată peste ea de suflul exploziei. A mai apucat să se uite la fetiţă, a văzut-o că plânge şi apoi şi-a pierdut cunoştinţa”, povesteşte înlăcrimată sora tinerei rănite în Bruxelles.

http://www.libertatea.ro/ultima-ora/exclusiv-o-romanca-si-fiica-sa-de-doi-ani-singurii-supravietuitori-din-vagonul-de-metrou-explodat-la-bruxelles-1319741

Lasă un răspuns