Ia românească, în centrul unei expoziţii prezentate în Belgia

Ia românească se va afla în centrul proiectului expoziţional „Untamed Skin”, care va fi vernisat pe 29 mai, la Centrul de design contemporan Winkelhaak din Anvers, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Institutul Cultural Român (ICR) Bruxelles va duce ia ca obiect identitar românesc la Centrul de design contemporan Winkelhaak din Anvers, în cadrul proiectului expoziţional „Untamed Skin”, realizat în parteneriat cu Galeria Galateca.

ia-cristina-nichitus

Expoziţia va prezenta creaţii contemporane româneşti de inspiraţie tradiţională semnate de Victoria Tonu, designer de bijuterii, Alexandru Nimurad, designer de vestimentaţie inspirată din cultura de patrimoniu, şi Alexandra Abraham, creatoare de accesorii neconvenţionale.

Vernisajul va avea loc pe 29 mai, de la ora locală 19.00, în prezenţa curatoarei Roxana Gibescu şi a designerilor români, iar expoziţia va putea fi vizitată până la 10 iunie.

mai mult la :  http://www.mediafax.ro/cultura-media/ia-romaneasca-in-centrul-unei-expozitii-prezentate-in-belgia-14320273

Lasă un răspuns