În Belgia a început Campania ShoeBox 2015 pentru ajutorarea copiilor români din țară

Dupa succesul ShoeBox 2014, romanii din Belgia sunt invitati sa aduca si in acest an o bucurie copiilor din Romania. De astazi si pana pe 5 decembrie colectam cutiile cu cadouri. Ce puteti pune in cutii si unde le puteti aduce aflati din articolul de mai jos preluat de pe Stiri din Belgia.

visual-777x437

Ce este ShoeBox?!

ShoeBox este campania prin care tu poți pune un zâmbet pe fața unui copil. Nu e al tău, nu îl cunoști dar el există. Da, nu ești vinovat de suferința lui dar nici el nu este. A avut doar ghinion să nu aibă tot ce și-a dorit… Dar cine are tot ce și-a dorit?! O cutie de pantofi, plină cu jucării e ceva ce el nici nu își imaginează că există și totuși noi putem să îndeplinim un astfel de vis. De ce?! Pentru că doar dăruind poți afla ce înseamnă să primești. Iar atunci când vezi bucuria unui copil, pentru niște lucruri poate banale, nu poți decât să înțelegi cât de bogată este viața ta. Cei care aveți copii pe lângă voi știți deja că ei se bucură și dacă îi dăruiești o frunză dintr-un copac… Shoe Box este șansa de a ne face nouă înșine o bucurie, bucurând pe alții în schimb.

OK, concret vorbind, ce înseamnă ShoeBox?!

Shoe Box este o cutie de pantofi în care tu trimiți un cadou unui copil din România. În această cutie poți pune jucării, rechizite, dulciuri neperisabile sau haine. Toate aceste cadouri trebuie să fie adaptate în funcție de cine vrei să îl primească, un băiat sau o fată, dar și în funcție de vârsta copilului (2 -18 ani). Pe cutie TREBUIE sa puneti o eticheta specificand daca este pentru o fata sau un baiat precum si varsta acesteia/acestuia.

mai mult la :  http://www.rgnpress.ro/rgn_14/categorii/asociatii–ambasade/19519-in-belgia-a-inceput-campania-shoebox-2015-pentru-ajutorarea-copiilor-romani-din-ar.html

Lasă un răspuns