L’Oreal renunţă la colaborarea cu suportera belgiană după o poză cu aceasta la vânătoare în Africa

L’Oreal a decis să renunţe la colaborarea cu Axelle Despiegelaere, tânăra suporteră din Belgia, a cărei fotografie de la Cupa Mondială (CM) a făcut furori în mediul online, după criticile atrase de o altă fotografie, în care aceasta apare la vânătoare în Africa, potrivit The Independent.

Axelle Despiegelaere, în vârstă de 17 ani, a fost aleasă de L’Oreal să îi promoveze produsele, după ce a fost surpinsă într-o fotografie la Campionatul Mondial (CM), costumată şi pictată pe faţă în culorile drapelului ţării sale.

Ea a fost fotografiată în tribunele CM, la meciul dintre Belgia şi Rusia, din 22 iunie. Fotografia în care adolescenta apare costumată şi pictată pe faţă în culorile drapelului ţării sale a devenit virală pe reţelele de socializare.

Astfel, tânăra a ajuns să fie aleasă de gigantul francez producător de cosmetice L’Oreal pentru o campanie şi a filmat un material de promovare, postat pe canalul YouTube al diviziei L’Oreal Professionnel Belgia.Filmuleţul o prezintă pe Axelle într-un salon de frumuseţe în timp ce îi este aplicat un tratament complet pentru păr.

Lasă un răspuns