O belgianca acuza un roman ca i-a tatuat 56 de stelute pe fata in loc de 3

Un "artist" roman este acuzat ca i-a tatuat unei tinere din Belgia 56 de stele pe fata, in loc de trei, cate ar fi cerut fata. Kimberly Vlamick are 18 ani si a platit 55 de lire sterline pentru "acest graffiti care mi-a ruinat viata". Ea sustine ca ar fi adormit in timpul operatiei si ca vina este a romanului (foto), care nu a inteles explicatiile in franceza si engleza. "A cerut 56 de stele si exact atatea are", declara senin romanul al carui nume este Rouslan Toumaniantz, el insusi acoperit de tatuaje si piercinguri pe toata fata. Kimberly intentioneaza sa-l dea in judecata pe roman si sa-i ceara pagube morale, plus banii pentru stergerea desenului, aproximativ 8.500 de lire sterline. Politistii l-au anchetat pe Rouslan Toumaniantz, dar au decis ca acest caz nu este de competenta lor, fiind o problema civila.

Belgianca Kimberly Vlamick sustine ca romanul care a realizat "opera de arta" i-a inteles gresit explicatiile in franceza si engleza. "Cred ca nu a inteles ce am vrut. Vorbea stricat engleza si franceza. I-am explicat in franceza si un pic in engleza, cand a parut ca nu intelege, ca vreau trei stelute langa urechea stanga", povesteste fata, care sustine ca apoi a adormit.

..O belgianca acuza un roman ca i-a tatuat 56 de stelute pe fata in loc de 3

2 COMENTARII

  1. buna ziua! ma numesc carolina stwegaru ,am 42 ani,aspect fizic placut, vorbesc franceza, italiana si engleza, permis de conducere,am lucrat 18 ani intr-o banca comerciala ca economist, acum sunt un bugetar foarte prost platit si va implor sa ma ajutati sa gasesc un loc de munca intr-o tara civilizata-menaj, ingijire batrani sau orice altceva, va multumesc din suflet
    carmen.carolina@yahoo.com

Lasă un răspuns