O companie belgiană de închirieri maşini refuză clienţii români

O companie belgiană de închirieri maşini refuză clienţii româniCompania Hertz din Benelux, acuzată de doi europarlamentari români că ar discrimina românii refuzându-le închirierea de maşini, a refuzat din nou să-i închirieze o maşină unui cetăţean român, cel refuzat fiind chiar un membru al cabinetului unuia dintre oficialii europeni din România.

În documentul remis de Hertz Benelux ca urmare a acuzaţiilor celor doi oficiali PE, compania susţine că motivul pentru care l-a refuzat pe cetăţeanul din România la închirierea unui autoturism a fost lipsa unei adrese de Belgia.

"Ca răspuns la cererea europarlamentarului Magor Csibi, Hertz Benelux ia o poziţie oficială cu privire la cazul cetăţeanului român căruia i-a fost refuzată închirierea unei maşini în Bruxelles, pe motivul naţionalităţii. Potrivit Hertz Benelux, motivul pentru care rezervarea nu a fost onorată l-a constituit imposibilitatea de a furniza o adresă locală în Belgia", se precizează într-un comunicat al europarlamentarului român remis, marţi, agenţiei MEDIAFAX….

Lasă un răspuns