Romanii din Belgia protesteaza impotriva lui Ponta


Premierul Victor Ponta a acuzat PDL-ul că şi-a convocat membrii din Germania şi Belgia să protesteze împotriva sa, mâine, la Consiliul European de la Bruxelles.

"Această bătălie este dusă de PDL cu toate armele pe care noi considerăm că nu e bine să le folosim pentru că sunt împotriva României. De exemplu,PDL şi-a convocat membrii din Germania şi din Belgia, mâine, să protesteze împotriva mea la Bruxelles. Este decizia lor de a duce aceste bătălii cu toate armele", a spus  Victor Ponta.
Premierul a mai spus că a fost informat despre această intenție a PDL dar a admis că este un lucru democratic.

"Îi va coordona unul dintre europarlamentarii PDL", a mai spus Ponta.

Aseară, premeirul a fost în studioul Antenei 3 împreună cu liderul grupului socialiştilor şi democraţilor (S&D) din Parlamentul European, Hannes Swoboda.

Curtea Constituţională a tranșat, astăzi, polemica dintre preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta, cu privire la reprezentarea României la Consiliul European, eveniment care va avea loc mâine. Potrivit deciziei judecătorilor, la Bruxelles va trebui să plece șeful statului. Rămas pe dinafară, Victor Ponta a anunțat că va merge "evident" și el la Consiliul European pentru a reprezenta interesele poporului.

Lasă un răspuns