Salarii de 60.000 de euro pentru ieşeni în Belgia


angajatorii caută specialişti în maşini ecologice care să semneze un contract de muncă full time, pe perioadă nedeterminata

Un important centru de cercetare flamand în domeniul electrificării vehiculelor caută să angajeze personal specializat în domeniul maşinilor ecologice şi eficiente energetic. Joburile pentru care belgienii caută viitori angajaţi la Iaşi sunt de expert senior şofer inteligent şi sisteme de trafic şi de expert curăţare şi eficienţă energetică a vehiculelor. „În calitate de expert senior sunteţi responsabilul tehnic în mai multe proiecte de cercetare orientate spre client în industrie, în domeniul vehiculelor ecologice şi eficiente energetic. Veţi antrena şi alţi ingineri în acest domeniu, prin schimbul de cunoştinţe, în scopul de a le dezvolta competenţele tehnice”, explică angajatorii atribuţiile viitorilor salariaţi.

Astfel, ieşenii care se vor angaja la Flander’s Drive vor avea parte de salarii cuprinse între 45.000 şi 60.000 de euro pe an. Echipa în care aceştia vor lucra numără 40 de persoane şi este în extindere. Compania se află în localitatea Lommel şi are o bază de cercetare lângă Terenul Experimental Ford din Lommel.

mai mult la :

Salarii de 60.000 de euro pentru ieşeni în Belgia

Lasă un răspuns