Scandalul Prunea – Rednic a ajuns şi-n Belgia! Ce titrează presa din ţara de adopţie a „Puriului”: „Rednic, sub foc continuu în România: ‘E un dezastru complet, un escroc!'”

Conflictul dintre Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, şi Mircea Rednic, fostul antrenor al roş-albilor, se va încheia în instanţă, tehnicianul anunţând că-l va da în judecată pe actualul oficial al „câinilor”. Cert e că întreg războiul declaraţiilor a depăşit graniţele ţării şi presa din Belgia, ţară unde „Puriul” a jucat, antrenat şi are mai multe proprietăţi, a relatat despre subiect.

„Rednic, sub foc continuu în România: ‘E un dezastru complet, un escroc’!”, se arată în voetbalprimeur.be, care citează declaraţiile lui Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo.

voetbalprimeur.be continuă: „Îl ştim pe Mircea Rednic din perioada în care le-a antrenat pe Standard, Gent şi Royal Excel Moscron. Din 2018, tehnicianul s-a dus în România, iar acum preşedintele lui Dinamo îl acuză că e un escroc.

În vârstă de 57 de ani, Rednic a fost angajat de Dinamo în octombrie 2018. Un club cu tradiţie, care a cucerit 18 titluri, Dinamo se afla pe un dezamăgitor loc 12 în momentul în care Rednic a preluat echipa pentru a patra oară în cariera sa de antrenor. Rednic nu a reuşit însă să facă mai mult pentru club decât predecesorii săi. La finalul sezonului, Dinamo a terminat pe 9, iar conducerea nu a dorit să îl mai păstreze pe tehnician.

mai mult la  www.prosport.ro

Lasă un răspuns