ULTIMA ORA Belgia: Atac cu grenade si focuri de arma in centrul orasului Liege, soldat cu cel putin 2 morti si 10 raniti. Atacatorul s-ar fi sinucis


Trei barbati au comis, marti, un atac cu grenade si focuri de arma in centrul orasului Liege din Belgia, anunta Reuters. Cel putin doua persoane si-au pierdut viata si alte zece au fost ranite. Cotidianul belgian Lesoir scrie ca ar fi fost vorba despre trei atacatori, care ar fi aruncat mai multe grenade in directia unui autobuz si au tras si cateva focuri de arma. Incidentul s-a petrecut in Piata Saint-Lambert, zona fiind in acest moment izolata de fortele de ordine.

Ora 14:50: Centrul orasului Liege a fost evacuat, oamenii adapostindu-se in Palatul Justitiei si in alte cladiri din zona. Elicopterele Politiei survoleaza orasul, in cautarea celui de-al treilea atacator.

Ora 14:43: Lesoir scrie ca ar fi fost vorba despre 3 atacatori, dintre care unul s-a impuscat in cap, iar al doilea a fost prins de politisti. Cel de-al treilea este in continuare cautat.

Articol in curs de editare.
…   ULTIMA ORA Belgia: Atac cu grenade si focuri de arma in centrul orasului Liege, soldat cu cel putin 2 morti si 10 raniti. Atacatorul s-ar fi sinucis

 

Lasă un răspuns