Un român, acuzat de furt, a evadat dintr-o închisoare din Belgia (VIDEO)

Un român a evadat dintr-o închisoare din Belgia. Nicu Chiriac, de 24 de ani, a fost reţinut pentru trei furturi din magazine. În portbagajul maşinii bărbatului s-au găsit mai multe produse furate în valoare de peste 15.000 de euro.

El era arestat preventiv, în aşteptarea procesului ce ar fi trebuit să aibă loc pe teritoriu belgian. Echipajele de poliţie, ajutate de un elicopter, sunt acum pe urmele lui. Românul nu este la prima evadare. El este deja cunoscut de poliţia din Franţa, de unde a evadat după ce a fost arestat tot pentru furt.


Un român, acuzat de furt, a evadat dintr-o închisoare din Belgia (VIDEO)

Evadat

Un român a evadat dintr-o închisoare din Belgia. Nicu Chiriac, de 24 de ani, a fost reţinut pentru trei furturi din magazine. În portbagajul maşinii bărbatului s-au găsit mai multe produse furate în valoare de peste 15.000 de euro. El era arestat preventiv, în aşteptarea procesului ce ar fi trebuit să aibă loc pe teritoriu belgian. Echipajele de poliţie, ajutate de un elicopter, sunt acum pe urmele lui. Românul nu este la prima evadare. El este deja cunoscut de poliţia din Franţa, de unde a evadat după ce a fost arestat tot pentru furt.Antena 3… citeşte toată ştirea

Lasă un răspuns