VIDEO Accident feroviar în Belgia soldat cu cel puţin 20 de morţi

Cel puţin 20 de  oameni au murit astăzi ca urmare a unui accident feroviar în Belgia după ce două trenuri s-au ciocnit lângă Bruxelles. În cele două trenuri se pare că se aflau navetişti.

Cele două trenuri de pasageri au intrat în coliziune, astăzi dimineaţa, înainte de 8.30, la Hal, în Flandra, la sud-vest de Bruxelles, pe fondul ninsorii abundente. Se pare că cele 2 au acorşat o a treia garnitură, potrivit postului de televiziune belgian VRT.

"Ar putea fi o coliziune frontală între trenuri care transportau persoane ce mergeau la muncă la Bruxelles sau care veneau de acolo", a afirmat Anne Woygnet,  purtătoarea de cuvânt a companiei naţionale de căi ferate SNCB, referindu-se la circumstanţele producerii accidentului, pe linia Mons-Bruxelles, relatează AFP.

Autorităţile locale au spus presei că în urma accidentului au murit 20 de oameni, dar oficialii căilor ferate nu au putut confirma acest lucru, potrivit BBC.

Primarul Dirk Pieters a afirmat că "din ultimele informaţii avem 20 de persoane ucise".

VIDEO Accident feroviar în Belgia soldat cu cel puţin 20 de morţi

Acum 3 oreCel puţin 20 de oameni au murit astăzi ca urmare a unui accident feroviar în Belgia după ce două trenuri s-au ciocnit lângă Bruxelles. În cele două trenuri se pare că se aflau navetişti.Cele două trenuri de pasageri au intrat în coliziune, astăzi dimineaţa, înainte de 8.30, la Hal, în Flandra, la sud-vest de Bruxelles, pe fondul ninsorii abundente. Se pare că cele 2 au acorşat o a treia garnitură, potrivit postului de televiziune belgian VRT.Articol complet

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns